Intrebari frecvente

 
 

 

Cum aleg produsul potrivit?

Produsele se aleg in functie de nevoile dumneavoastra, mai exact a capacitatii necesare, conditiile de utilizare, puterea instalata etc. In cazul generatoarelor, am elaborat un ghid care sa va ajute in alegerea unui generator. In cazul celorlalte utilaje pe care le comercializam, in general depinde doar de nevoile dumneavoastra.

Nu esti sigur ce sa alegi?
Consulta aici ghidul nostru 

Nu esti sigur ce sa alegi?
Consulta aici ghidul nostru

Cum comand?

Intrucat comercializam utilaje specifice, ne dorim sa existe interactiune intre vanzator si client, pentru a ne asigura ca alegeti produsul potrivit si ca vi l-ati configurat pe placul si nevoia dumneavoastra. Astfel, comenzile se pot plasa doar telefonic sau prin e-mail/whatsapp (urmand oricum sa confirmam comanda telefonic). Nu ne dorim sa fim doar un magazin online, ci sa devenim parteneri in dezvoltarea afacerii dumneavoastra!

Care este modalitatea de plata?

Plata se face doar prin transfer bancar, in contul firmei noastre, inainte sau in momentul ridicarii/expedierii produsului achizitionat. 

Care sunt conditiile de retur?

In majoritatea cazulurilor, avand in vedere ca vorbim de utilaje care acumuleaza ore de functionare (astfel devenind second-hand) nu este posibil returul daca produsul nu este defect, in schimb poate fi inlocuit cu alt produs din gama noastra. Pentru mai multe detalii, va rugam sa cititi pagina Termeni si conditii, sectiune Retur

Care este politica de garantie?

Majoritatea produselor noastre au 2 ani garantie, in cazul in care se respecta in tocmai planul de revizii indicat de producator. In caz contrar, garantia se anuleaza.  Pentru mai multe detalii, contactati-ne telefonic.

Exista posibilitatea de livrare?

Oferim si serviciul de livrare, prin intermediul partenerilor nostri, contra cost. Pretul este stabilit in functie de greutate, dimensiune, mod de descarcare si distanta. Pretul este stabilit doar de colaboratorii nostri, si nu se poate negocia in pretul produsului.

Se ofera service pentru utilaje?

Da, exista service in baza garantiei, service in afara garantiei (in cazul in care defectul este cauzat de utilizare necorespunzatoare) si service post garantie. Asiguram piese de schimb si manopera in locatia dumneavoastra, oriunde pe teritoriul Romaniei.