Despre Noi

 

Bine ati venit la PowerHouse! 

Nu ne dorim sa fim un simplu magazin online, de altfel nici nu avem optiunea de a comanda direct de pe site, ci vrem sa fim un partener de incredere pentru toti colaboratorii nostri! 

 

Am inceput prin comercializarea de Generatoare Diesel, marca TMG, fiind importatori directi avem posibilitatea de customizare a fiecarui generator.

Din dorinta de a deveni un ‘one stop shop’, acel loc in care gasesti toate produsele dintr-o anumita categorie, am inceput sa aducem si alte utilaje conexe precum: compresoare, UPS-uri, stabilizatoare/regulatoare, utilaje de service auto.

 

Nu comercializam produse din China, toate produsele noastre sunt fabricate in Turcia (partea Europeana – zona Istanbul), si au certificate de conformitate CE si ISO. Ne dorim sa avem o calitate peste medie, insa accesibila, iar produsele fabricate in Turcia exact asta ofera, calitate mai buna decat decat cele chinezesti, insa la preturi asemanatoare.

 

Avem relatii cu directe cu fabricile tuturor produselor de pe site, TMG, GAP, ServoMatik. Putem fabrica orice model, in orice configuratie, in functie de dorintele clientului, cu livrare in maxim 10 zile!

Asiguram garantie si servicii post garantie, piese de schimb si manopera, iar in cazul in care avem o problema mai grava, fabricantul produsului este la doar un telefon distanta!

 

Ne mandrim

cu cel mai bun raport de calitate/pret din Romania.

Va invitam sa va convingeti singuri!